Marta Bulka-Leśniak konsultant

Absolwentka Zespołu Szkół Gastronomicznych nr 1 w Krakowie oraz Uniwersytetu Rolniczego Wydziału Rolniczo-Ekonomicznego ze specjalnością – agroturystyka. Doświadczenie gastronomiczne zdobywała od roku 2005 w krakowskich hotelach z sieci Orbis i Accor Hotels. Roczny staż w jednym z najlepszych hoteli sieci Hyatt w Londynie nauczył ją ciężkiej pracy, dbałości o każdy szczegół oraz zachowania spokoju nawet w najtrudniejszych sytuacjach. Doświadczenie przekłada się na perfekcyjną pracę i oddanie przy organizacji przyjęć W Dolinie Stawu.
Prywatnie pasjonatka kuchni ekologicznej, córka, siostra, szczęśliwa żona i mama dwójki dzieci, dla której rodzina odgrywa największą rolę.

Marta Bulka-Leśniak

Patrycja Olszak konsultant

„Sprawy niemożliwe załatwia od ręki – na resztę trzeba poczekać”. Doświadczenie gastronomiczne zdobywała pracując w krakowskich restauracjach. Jednak kompleksowa organizacja imprez i przyjęć okolicznościowych sprawia jej największą satysfakcję. Absolwentka Krakowskiej Akademii Ignatianum oraz Politologii na Uniwersytecie Jagiellońskim. Studia nauczyły ją organizacji pracy, dążenia do celu, całkowitego poświęcenia dla danego projektu. To ona całkowicie rozwiewa wątpliwości i odpowiada na pytania Klientów podczas organizacji przyjęć. Całkowite zaangażowanie, dbałość o każdy szczegół, wyrafinowane podniebienie sprawiają, że każde przyjęcie jest jej ogromnym sukcesem.

Prywatnie fanka dobrej muzyki i szczęśliwa żona, a od roku perfekcyjna mama.

Patrycja Olszak

Gabriela Bulka konsultant

Studentka Prawa Własności Intelektualnej oraz Prawa na Uniwersytecie Jagiellońskim, Krakowskiej Szkoły Artystycznej oraz Krakowskiej Szkoły Baletowej. Pasjonatka  kuchni włoskiej i dalekich podróży najlepiej w poszukiwaniu najlepszych światowych szkół aktorskich. Od dziecka związana z tańcem klasycznym, co nauczyło ją estetyki, dokładności, poczucia piękna, wrażliwości i poświęcenia. Właśnie te wartości przekłada w pracy przy organizacji przyjęć, angażując się całkowicie.

Gabriela Bulka

Małgorzata Rudowska-Bulka właściciel

Z wykształcenia dziennikarka. Założycielka „W Dolinie Stawu”, należącej do Biura Podróży Krakturs, które z powodzeniem  prowadzi nieprzerwanie od 29 lat. Nadzoruje każdy projekt – zarówno turystyczny jak i gastronomiczny, czuwa i dba o każdy szczegół. Od lat organizuje kompleksowo przyjęcia nawet do 500 osób. Ogromny zmysł organizacyjny, miłość do pracy z ludźmi i chęć przekazywania wiedzy i doświadczenia sprawia, że każde przyjęcie jest sukcesem. Bezkompromisowy koneser dobrej kuchni – zarówno śródziemnomorskiej, jak i tradycyjnej polskiej. To Ona doradza, kosztuje i poprawia każdy smak. Podróżniczka, zakochana w Sycylii, fanka chorwackiej wyspy Brać, fascynatka Japonii i dobrego wina.  Jej marzeniem są Indie.

Prywatnie szczęśliwa mama i babcia. Żartobliwie nazywana przez przyjaciół krakowskim krytykiem kulinarnym.

Małgorzata Rudowska-Bulka